Probleme pentru Netflix. Un gigant a recomandat vânzarea acțiunilor

netflix

Acţiunile Netflix au scăzut vineri cu 5%, după ce Goldman Sachs, una dintre cele mai mari companii de holding bancar din lume, care desfășoară activități de investiţii bancare, securities și management de investiţii, a retrogradat recomandarea privind titlurile companiei de streaming de la ”neutru” la ”vânzare”, din cauza riscurilor de scădere a cheltuielilor consumatorilor şi a concurenţei dure din partea Amazon şi Walt Disney, transmite Reuters.

În aprilie, Netflix a pierdut abonaţi pentru prima dată în mai bine de un deceniu, semnalând probleme viitoare pentru industrie, deoarece preţurile în creştere ale alimentelor şi gazelor au lăsat oamenii cu puţini bani de cheltuit pentru divertisment.

Suspendarea serviciilor sale în Rusia după invadarea Ucrainei a avut un impact şi pentru Netflix.

Goldman a redus şi preţul ţintă pentru acţiunile Netflix de la 265 de dolari pe unitate la 186 de dolari.

De asemenea, compania de brokeraj a redus şi ratingurile acţiunilor eBay şi ale firmei de jocuri online Roblox de la ”neutru” la ”vânzare”.

Acţiunile Roblox şi eBay au scăzut cu aproape 4%.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Valorile Constanței, celebrate în Cluj, nu în Constanța. Felicitări și mulțumiri, Horia Tecău! O bilă neagră pentru Chițac și Lupu

Sat Jun 11 , 2022
Sports Festival i-a oferit un spectacol minunat marelui campion Horia Tecău, care s-a retras după un meci în care i-a avut în teren pe Simona Halep, Patrick Mourtaglou, Marius Copil, Andrei Pavel, dar şi pe primarul Clujului, Emil Boc, sau pe tatăl său, Romeo Tecău. În faţa a aproape 10.000 […]