Probleme politice pentru primarul din Eforie. Cine este președintele USR din localitate, care îl poate învinge în alegerile din 2020

Robert Șerban, Eforie
Robert Șerban, primarul din Eforie, va avea cu siguranță emoții la alegerile din 2020, dacă va decide să mai candideze

Probleme politice pentru primarul din Eforie, Robert Șerban. USR și-a inaugurat aici o filială, în data de 6 iulie, iar lupta pentru un nou mandat al actualului edil a devenit, brusc, mult mai grea și mai complicată.

„Începând din 6 iulie, familia USR s-a mărit cu o nouă filială, USR Eforie, localitate importantă in economia județului. Ne dorim un impact real în a schimba în bine comunitatea din care facem parte si vă aşteptăm alături de noi!”, au declarat reprezentanții USR Constanța.

Echipa de conducere a USR Eforie este formată din: Iulian FILIMON (președinte), NAGHI Simona (vicepreşedinte), ANGELESCU Florian (membru biroul local), BRATU Marian, MARCU Alina și NECULAIE George (membrii comisiei locale de arbitraj).

Președintele USR Eforie, Iulian Filimon, este o persoană pregătită, care poate câștiga Primăria Eforie, dacă își va propune acest lucru. Este economist, lucrează ca director comercial adjunct, din 2014, la o importantă companie privată care operează în Portul Constanța (a avut în 2017 o cifră de afaceri de 25 de milioane de lei). Este licențiat în Drept și va absolvi curând un master la Universitatea Maritimă Constanța. Are 38 de ani, locuiește în Eforie și nu a mai făcut parte până acum din niciun partid politic.

La alegerile europarlamentare, PNL, partidul lui Robert Șerban, a obținut 34,54% din voturi, la oarecare distanță față de USR, care a bifat 23,38 din voturi. O diferență destul de mare, realizată însă în condițiile în care USR nu avea filială locală în Eforie.

Lucrurile se vor complica în 2020 pentru actuala administrație, cu siguranță. Mai este de luat în factor un calcul. Primăria Eforie a depus mai multe proiecte europene, dar stadiul lor de implementare este departe de finalizare. Rămână de văzut dacă oamenii vor avea răbdare sau vor alege alternativa USR.

PSD a obținut 13,91% din voturi la europarlamentare și, cu acest rezultat, deocamdată nu poate emite pretenții pentru postul de primar.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ați pierdut ceva la NEVERSEA? Poliția vă ajută

mar iul. 9 , 2019
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vin în întâmpinarea celor care și-au pierdut bunurile în zona plajei, cu ocazia festivalului NEVERSEA. „Pe parcursul celor patru zile de festival, polițiștii au recuperat documente de identitate, carduri bancare, telefoane mobile, chei, bunuri care se găsesc la sediul Secției 3 Poliție […]

V-ar putea interesa și: