Procesiune religioasă pe străzile Constanței

boboteaza
Bobotează, 2016. Traficul în zona peninsulară este blocat de procesiunea religioasă organizată de Ziua Marinei

Sărbătoarea creștină „Sfinții Împărați Constantin și Elena” va fi marcată astăzi printr-un eveniment religios care va avea loc începând cu ora 17:00. Pe toată durata procesiunii, traficul rutier va fi îngreunat în zona centrală a orașului.

Procesiunea religioasă va avea ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe strada Arhiepiscopiei, strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, strada Remus Opreanu, strada Marcus Aurelius, strada Aristide Karatzali, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, strada Mihai Viteazu, strada Țepeș Vodă, strada Ștefan Mihăileanu,  arealul din fața Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.  

Vineri, 21 mai, începând cu ora 09:00, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” se va oficia Sfânta Liturghie.

Evenimentele religioase se vor desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența în municipiul Constanța a scăzut cu 0,02 cazuri la mia de locuitori

Thu May 20 , 2021
Incidența în municipiul Constanța a ajuns la 0.57 cazuri la mia de locuitori, în scădere ușoară față de ieri, când era de 0,59, potrivit Prefecturii Constanța. O veste bună vine și din Mangalia, unde incidența a scăzut sub pragul de 1. Situația în tot județul, mai jos. LOCALITATE CAZURI LA […]
coronavirus constanța