Procuror dobrogean: „Copiii noștri vor avea ce să ne reproșeze”

Mihai Claudiu Bădan, procuror (foto: Facebook)

Modificările Codului Penal sunt criticate, deschis, de un procuror dobrogean.

Mihai Claudiu Bădan, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, a explicat, pe pagina sa de Facebook, în ce constă unele dintre aceste modificări.

Iată ce spune:

„Esti in oras cu baietii la o bere sau cu fetele la o apa cu lamaie.
La un moment dat observi ca iti lipseste telefonul de pe masa si te alarmezi. Te uiti in jur si multe alte persoane isi cauta telefoanele.
Depui o plangere penala, iar eu – procuror – iau imaginile video de acolo si il identific pe un barbat care aduna cu indemanare telefoane de pe mese.

 

Il chem la audiere si imi declara:,,sefu’,n-am bani, dar n-am fost eo, nu ma ocup cu d’astea”. La iesirea din birou imi zice ca o sa vina cu avocatul. Il intreb ,,de unde bani?” si imi face cu ochiul: ,,din munca cinstita”. Rade si pleaca.

 

 

In Parlament s-a propus:
– sa nu fie posibila arestarea individului;
– sa nu constituie probe imaginile video.

 

 

Daca dispun cumva trimiterea in judecata a acestei persoane, eu voi raspunde cu bani adusi de acasa pt ca i-am incalcat drepturile, cu functia si chiar penal.

 

 

Desigur, acesta e un exemplu de zi cu zi, care te afecteaza direct, dar multe propuneri (unele adoptate deja) afecteaza direct cercetarea infractiunilor prin care scurg banii nostri in fiecare zi, de 28 de de ani.

 

 

Copiii nostri vor avea ce sa ne reproseze.”

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.