Profesoară din Cernavodă, ucisă pentru 500 de lei, în propria casă

O profesoară din Cernavodă a fost ucisă pentru 500 de lei, în propria casă. A fost găsită moartă, dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură, chiar de sora sa. O chema Cristina Palu din Cernavodă şi era profesor – psiholog în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia.

„În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112, pompierii ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare, şi de asemenea în sprijin o ambulanţă SAJ. Sosiţi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa cu mijloacele din dotare şi în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Totodată, IPJ Constanţa anunţa că este în desfăşurare o anchetă în care poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, investighează cazul cu suspiciunea de crimă, deoarece femeia găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Cernavodă ar fi avut mâinile legate la spate.

Criminalul a fost prins de oamenii legii. Potrivit unor surse neoficiale, acesta a lucrat la termopane şi a avut lucrări la ea acum doi ani și anul trecut. Acesta a ajuns la ea acasă cu gândul să o tâlhărească, dar nu a găsit decât 500 lei. Bărbatul a crezut că are mai mulți bani și ca să o convingă să îi dea banii a strâns-o cu o chingă de gât până a omorât-o. Când şi-a dat seama de fapta sa, a dezbrăcat-o, a legat-o de mâini și i-a pus un căluş în gură cu scopul de a induce poliţia în eroare, pentru a părea că a fost victima unui viol. I-a luat apoi cardurile, telefonul și le-a aruncat pe autostradă. Autorul a fost prins la Pietreni.

Bărbatul de aproximativ 40 de ani se află acum internat în spital după ce a încercat să se sinucidă. Acesta a ingerat antigel și otravă de șoareci.

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța a postat un mesaj emoționant de adio:

“Dragii noștri,

Vă anunțăm, cu o tristețe fără margini, moartea fulgerătoare și violentă a colegei noastre, profesor consilier școlar Cristina Palu, un OM care va rămâne mereu în sufletele noastre! Familia CJRAE Constanța este pusă, astăzi, la grea încercare!Cu profund regret,Echipa CJRAE CONSTANȚA”

“Dumnezeu să o odihnească! Sper ca vinovatul să își primească pedeapsa meritată!”

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirus în Constanța, situația la zi (8 aprilie)

Thu Apr 8 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 39.843 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.025 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Azi au fost raportate 6 decese. Deces 1.020: Femeie, 86 de ani, Constanța, comorbidități (demență senilă), decedată în […]
coronavirus (3)