Profesoara Ionela Duduță va fi condusă miercuri pe ultimul drum

Ionela Duduță, lector universitar al Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța, s-a stins ieri din viață, după de săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.

Cei care doresc să ii aduca un ultim omagiu o pot face începând de astăzi, 11 iulie, dupa ora 18 la Cimitirul Municipal.

Înmormantarea va avea loc miercuri, incepand cu ora 14.00.

Ionela Duduță era născută în 1977. Pe 20 august ar fi împlinit 45 de ani.

Condoleanțe familiei!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BMW-uri furate din străinătate, descoperite în Constanța și Tulcea

lun iul. 11 , 2022
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 200.000 lei, care erau căutate de către autoritățile din alte state. În data de 07.07.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii […]
bmw

V-ar putea interesa și: