Profesoare de la Școala Gimnazială Tudor Arghezi din Năvodari, proiect Erasmus în Malta

În perioada 11-15 mai 2023, prof. înv. primar Carmen Huminic , Victoria Suditu și prof.  biologie Curti Hasan Reihan Aiser, de la Şcoala Gimnazială Tudor Arghezi din Năvodari, au participat la cursul de formare pentru cadre didactice furnizat de Asociația EDU2GROW din Portugalia, curs desfășurat în St. Julian,s Malta. Cursul „Creativity and interculturality” se înscrie în cadrul proiectului de mobilitate Erasmus +KA121 SCH ”Educația școlară”, cod proiect 2022-1-RO01-KA121-SCH-000054408 și este implementat în școală în perioada 01.06.2022 – 31.08.2023

Obiectivul principal al proiectului urmărește dezvoltarea continuă a cadrelor didactice prin cunoștințe legate de domenii lingvistice, culturale și sociale. Grupul-țintă este constituit din cadrele didactice și elevii școlii, activitățile fiind extinse la nivelul întregii comunități școlare și locale.

Modulele cursului de formare au fost: team-building și dinamica grupului, creativitate, multiculturalitate și interculturalitate, motivație, oportunități de colaborare europeană.

Obiectivele cursului de formare din cadrul mobilității vizează schimburile de experiență, dezvoltarea instrumentelor și tehnicilor în vederea creșterii motivației elevilor și combaterea abandonului școlar, identificarea criteriilor și metodelor pentru viitoare proiecte.

Rezultatele cursului se concretizează în formarea competențelor profesionale, lingvistice, digitale, organizatorice, manageriale, de comunicare, de îmbogățire a experienței culturale, istorice, geografice.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța: orașul este afectat „estetic și financiar” de hoții de flori

joi mai 25 , 2023
Primăria Constanța a transmis, pe 25 mai, printr-un comunicat de presă, că îngrijirea orașului, la fel ca și menținerea unui spațiu verde de calitate implică un efort comun atât din partea municipalității cât și a cetățenilor. „Atâta timp cât spațiile verzi vor fi distruse, orașul nostru va fi afectat din […]

V-ar putea interesa și: