Profesorul Adrian Streinu Cercel: Vaccinul anti Covid-19 este „cât se poate de bun”

streinu-cercel

Profesorul Adrian Streinu Cercel susţine că vaccinul anti-COVID-19 este unul „cât se poate de bun”. Acesta a explicat că autorităţile internaţionale care avizează punerea pe piaţă a acestui tip de produse nu şi-ar permite să înregistreze un vaccin care să nu fie ”eficient şi sigur”. „Cei care se ocupă de denigrarea vaccinului ar trebui să tacă din gură în momentul de faţă, pentru că, dacă nu tac, ar trebui să-şi asume morţii”, consideră Streinu-Cercel.

„Dacă noi nu înţelegem că suntem în pandemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră. Haideţi să ne deşteptăm în ceasul al şaptelea: să lăsăm specialiştii să vorbească”, a afirmat profesorul Adrian Streinu Cercel, marţi seară, la Antena 3.   

Acesta a pledat pentru testarea în masă, arătând că alte ţări au obţinut „rezultate minunate”.   

Profesorul Adrian Streinu Cercel a mai afirmat că folosirea anticorpilor monoclonali ar duce la oprirea epidemiei în două săptămâni, iar în şase luni virusul ar „ieşi din circulaţie”, dacă nu ar fi introdus în ţară.   

„Dar pentru a nu-l mai introduce în ţară trebuie să venim cu a doua etapă, cu vaccinarea. Aşa că haideţi să terminăm cu prostiile! Vaccinul este cât se poate de bun, este cât se poate de corect, nicio autoritate de EMEA sau Food & Drug Administration nu şi-ar permite să înregistreze un vaccin care nu este eficient şi care nu este şi sigur”, a mai afirmat Adrian Streinu Cercel.   

Acesta a precizat că cei care contestă eficienţa vaccinului sunt responsabili pentru decesele cauzate de COVID-19.  

„Cei care se ocupă de denigrarea vaccinului ar trebui să tacă din gură în momentul de faţă, pentru că, dacă nu tac din gură în momentul de faţă, ar trebui să-şi asume morţii care devin sursă a acestor informaţii”, a adăugat Adrian Streinu Cercel.   
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre: „Maximă ipocrizie: au lăsat afacerile deschise, dar au închis oamenii, ca să nu mai dea niciun ban”

mie nov. 25 , 2020
Deputatul PRO România, Mircea Titus Dobre, candidat pentru un nou mandat, spune că în acest al doilea val de carantinări ne aflăm într-o situație mult mai gravă decât în primăvară, din punct de vedere economic, pentru că firmele nu vor mai primi niciun sprijin financiar. „Este diabolic acest plan de […]

V-ar putea interesa și: