Ce emisiuni puteți vedea săptămâna aceasta la Dobrogea TV

Distribuie:
Ce puteți vedea săptămâna aceasta la Dobrogea TV

Prof. univ. dr. Alexandru Ciurea, în platoul Dobrogea TV, alături de moderatorul emisiunii „Realitatea locală”, Cristian Hagi

Săptămâna aceasta, Dobrogea TV vă invită să urmăriți, de luni până vineri, emisiunea „Realitatea locală”, care vă propune mai multe subiecte, de la sport la medicină.

Luni, 16 iulie, de la ora 18.00, veți putea urmări o analiză a celei mai noi și mai scumpe achiziții a Primăriei Constanța: 104 autobuze diesel. Dragoș Ionescu vă va explica de ce era o soluție mai convenabilă, chiar și financiar, să se cumpere autobuze electrice.

Marți, 17 iulie, o emisiune specială: prof. dr. univ. Alexandru Ciurea, un neurolog cu peste 23.000 de operații la activ, ne vorbește despre relație dintre creier și soare, zâmbet și Facebook, dar și despre de ce este bine să dansăm.

Miercuri, Dobrogea TV are o vizită de peste hotare. Massimo de Martino, antrenor și scouter, și Michele Pisani, au venit tocmai din sudul Italiei. Veți afla lucruri extrem de interesante nu numai despre fotbalul din peninsulă, ci și despre asemănările dintre noi și italieni.

Joi, în meniul televiziunii intră politica. Gabriel Daraban, președintele organizației municipale ALDE Constanța, vine în platoul Dobrogea TV pentru a vorbi despre motivele care l-au făcut să se înscrie în partid, dar și pentru a face o analiză economică a orașului și județului.

Vineri, dacă nu apar evenimente la zi, Dobrogea TV v-a pregătit un film documentar: Ovidiu 100. 40 de minute despre cum s-a schimbat orașul în ultima sută de ani.

Dobrogea TV vă oferă, zilnic, și două jurnale de știri, de la 18.00 și 18.50.

Dobrogea TV poate fi vizionată în rețelele de cablu din județul Constanța, pe frecvența Realitatea TV.

Emisiunea „Realitatea locală” începe la ora 18.10 și este moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

One comment

  • Mie imi place Cristian Hagi, ca om, dar cred ca ar putea sa faca emisiuni in care chiar sa prezinte realitatea locala si sa vina mai mult in sprijinul cetatenilor pentru rezolvarea problemelor locale, care sunt destule si Primaria nu ne aude. Un singur exemplu: mizeria si muntii de gunoaie de pe plaja “Trei Papuci”. Datorita vremii, saptamana aceasta nu am mai coborat la plaja, dar in perioada festivalului”Neverland” era dezolant. Am atentionat Primaria, dar nu a existat o reactie prompta la sesizarile cetatenilor. Nu se poate sa faci un festival cu gunoiul la usa, dar oricum….

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.