Programarea on-line pentru examenul auto, recomandată de Prefectura Constanța

examen scoala soferi (4)

Programarea on-line, prin școlile de conducători auto, pentru examinarea practică a candidaților, este o opțiune recomandată de Prefectura Constanța.

În vederea unei gestionări optime a examinării celor care doresc obținerea permisului de conducere a autovehiculelor, Instituția Prefectului reamintește tuturor celor interesați că programările pentru proba practicată a candidaților declarați „admis” în etapa teoretică, se pot face și prin intermediul școlilor de conducători auto în care aceștia au urmat cursurile de pregătire.

„Prin ordin MAI, intrat în vigoare în vara anului 2018, această opțiune este posibilă cu ajutorul unei aplicații informatice puse gratuit la dispoziția școlilor de șoferi de către DRPCIV, în baza unui protocol de colaborare. În consecință, prezența candidaților la sediul Serviciului regim permise de conducere și înmatriculări vehicule – Constanța nu este necesară.”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Constanța.

SRPCIV Constanța recomandă tuturor, cu insistență, această posibilitate de programare, pentru o mai fluidă organizare a activității și un confort sporit pentru toți cei implicați, lucrători ai SRPCIV, instructori auto și potențiali candidați.

Postări recente

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.