Programări on-line pentru pașapoarte

COMPLETARE 8 martie 2022: Vreți pașaport? Vă puteți prezenta direct la ghișeu, fără programare on-line, dar veți avea mult de așteptat

COMPLETARE 5 martie 2022: Constănțenii se înghesuie să-și facă pașapoarte. În martie nu mai e niciun loc liber, deși programul s-a prelungit la 12 ore pe zi!

COMPLETARE 22 februarie 2018: Valabilitatea pașapoartelor se prelungește. Cum se poate face o programare online

rezervari pasapoarte

Dacă aveți nevoie de un pașaport, avem vești bune: ați scăpat de statul la cozi.

Serviciul Județean de Pașapoarte Constanța a anunțat, luni, că a implementat o aplicație online prin care ne putem programa, direct din fața calculatorului sau de pe mobil.

Aplicația poate fi găsită accesată AICI.

Utilizatorii vor primi o confirmare pe adresa de e-mail, iar programările se pot face de pe o zi pe alta, însă numai de luni până vineri și în afara sărbătorilor legale.

Va exista un ghișeu separat pentru cei care au programare online.

Șeful Serviciului de Pașapoarte, Adrian Manea, a declarat astăzi că județul Constanța devine astfel al zecelea din țară care implementează utilizarea acestei aplicații.

Partea de întreținere si dezvoltare a aplicației se face la nivel național, astfel că Prefectura Constanța nu trebuie să plătească niciun ban în plus pentru acest serviciu.

„Sperăm să nu mai existe tradiția statului la coadă aici. Sistemul merge foarte bine la Serviciul de Permise Auto”, a spus prefectul Ioan Albu.

Pot confirma acest lucru personal. Am folosit programarea online la permise. Am fost chemat la ghișeu cu cinci minute înainte de ora și minutul stabilite, în timp ce la coadă erau cel puțin zece persoane. În câteva minute am plecat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

12 thoughts on “Programări on-line pentru pașapoarte

 1. Domnilor, ce se intampla cu programarile ptr. pasaport ON LINE?

  Aplicația poate fi găsită accesată direct de pe pe site-ul Prefecturii Constanța, AICI.
  am dat clik pe AICI,
  dar replica-i asta:
  This epasapoarte.ro page can’t be found

  Ma puteti ajuta ?

 2. Am incercat de aseara pana acum de nu stiu cate ori si nu pot face rezervare. Nu inteleg de ce mai spuneti oamenilor sa se programeze on line ca sa se evite aglomeratia.

   1. Bună ziua. doresc sa fac programare pentru prelungirea valabilității pașaportului. Nu merge site-ul?

  1. Adresa e buna. Problema e ca este suprasolicitat site-ul de la Pasapoarte de cateva zile. Am incercat azi de mai multe ori. Nu s-a deschis, intr-adevar. Mai incercati, trebuie sa-si revina.

 3. Am încercat de mai multe ori sa fac o programare pentru pasaport,de ce nu îmi da voie?
  Mulțumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO. Cele mai murdare zone din Constanța

lun oct. 16 , 2017
Polaris M Holding a continuat, în perioada 12 – 15 octombrie, activitățile din cadrul campaniei „Curățăm Constanța Noastră”. ”Au fost găsite și colectate, de angajații Polaris, cantități mari de deșeuri, din zone neamenajate în acest scop”, au spus reprezentanții companiei. Zonele în care s-a acționat și de unde au fost […]
polaris, curatam constanta noastra

V-ar putea interesa și: