Programul casieriilor RAJA de 1 Iunie

casierie raja

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în data 01 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile RAJA la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare, compania le aduce la cunoștință că luni – 01 iunie 2020 toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de marți 02 iunie 2020 casieriile își vor relua programul normal de lucru.

În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client RAJA), prin transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone și în incinta magazinelor „La doi Pași”.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tudorel Chesoi îi arată primarului Constanța reală VIDEO

Thu May 28 , 2020
Tudorel Chesoi continuă să-i arate primarului Decebal Făgădău cum arată Constanța reală și să-i prezinte soluții. În spatele blocurilor gri este o adevărată junglă. Un spațiu părăsi de ani buni, periculos pentru copii. Acesta a arătat mai multe locuri în care băncile sunt rupte, pline de gunoaie, de praf, în […]
Tudorel Chesoi