Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

casierie raja

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile RAJA la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare le aducem la cunoștință că toate casieriile RAJA vor fi închise sâmbătă – 30 noiembrie 2019.

Abonații care vor să achite facturile emise o pot face prin orice altă modalitate de plată admisă: online (prin intermediul contului de client RAJA),  transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc.. Începând de luni – 02 decembrie 2019, casieriile își vor relua programul

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce are Autoritatea Navală Română de ascuns în cazul navei scufundate în portul Midia?

Mon Nov 25 , 2019
O navă s-a scufundat în portul Midia. Marinarii au fost salvați, dar nu și încărcătura. Au fost aduse la mal numai 32 de oi din totalul de 14.600. Tot timpul, comunicarea evenimentului a fost făcută de către ISU Dobrogea și a fost făcută destul de bine. Până azi după-amiază, când […]