Programul de colectare a deșeurilor în perioada Sărbătorilor de Iarnă în Constanța

polaris m holding

Operatorul de salubritate POLARIS M HOLDING anunță că în perioada Sărbătorilor de Iarnă, și anume în zilele de 25 DECEMBRIE 2019 și 1 IANUARIE 2020, nu se va efectua colectarea deșeurilor.

Programul va avea următoarele modificări:

  • colectarea de miercuri 25.12.2019 se va face sâmbătă 21.12.2019;
  • colectarea de miercuri 01.01.2020 se va face sâmbătă 28.12.2019;

Menționăm că în restul zilelor programul de colectare se va desfășura normal.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Confort Urban a amenajat o nouă stradă din cartierul Baba Novac

lun dec. 16 , 2019
Angajații SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, au finalizat lucrările de asfaltare a străzii Prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Baba Novac. „Artera a fost construită de la zero, după ce infrastructura terenului a fost consolidată cu mai multe straturi de pietriș. Lucrarea se înscrie […]

V-ar putea interesa și: