Programul de distribuire a pubelelor galbene în Constanța

polaris pubele galbene

În perioada 19.04 – 23.04.2021, Polaris M Holding – CONSTANȚA va distribui pubele galbene, pentru colectarea separată a deșeurilor, potrivit următorului program:

  • LUNI – 19.04- strada I.G.Duca, strada Tudor Vladimirescu;
  • MARȚI – 20.04 – strada Dacia, strada Dimitrie Bolintineanu, strada Sabinelor;
  • MIERCURI – 21.04 – strada Atelierelor, strada Avram Iancu, strada Olteniei, strada Sarmisegetuza;
  • JOI – 22.04 – strada Anghel Saligny, strada Constantin Brătescu, strada Griviței;
  • VINERI – 23.04 – strada Cuza Vodă, bulevardul Ferdinand, strada Ștefan cel Mare.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare.

Proprietarii gospodăriilor care nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor își pot ridica pubela galbenă pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanța, de luni-vineri, între orele 08:00 – 14:00.

Pubelele galbene sunt distribuite gratuit cetățenilor care locuiesc la case.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Emoții pentru fosta conducere a Consiliului Județean Constanța. Dosar penal pentru inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat în cazul Capidava

vin apr. 16 , 2021
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a deschis un dosar de cercetare penală, numărul 197/p/2021, prin care face cercetări în dosarul Capidava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 367 Cod Penal. Este articolul referitor la „inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a […]
Claudiu Palaz

V-ar putea interesa și: