Programul de vizitare a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Vă aducem la cunoștință programul de vizitare a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța pentru perioada următoare:

În ziua de 25.12.2016 și în ziua de 01.01.2017, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este închis.

În zilele de 26.12.2016 și de 02.01.2017, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este deschis.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cadoul primarului PSD Mariana Gâju pentru locuitorii din Cumpăna: taxe majorate cu 20%

vin dec. 23 , 2016
La mai puțin de două săptămâni de la alegerile parlamentare, reprezentanții Partidului Social Democrat din administrațiile locale oferă cetățenilor, în locul cadourilor de Crăciun, vești din ce în ce mai proaste. Este cazul administrației locale a comunei Cumpăna care, în ședința Consiliului Local din data de 22 decembrie a.c., a […]
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna

V-ar putea interesa și: