Programul de vizitare la Acvariul din Constanța s-a modificat

Programul de vizitare la Acvariul din Constanța s-a modificat de astăzi, 23 iulie.

Iată care este noul program, care va fi valabil până în data de 23 august:

De luni până duminică programul de vizitare este între orele 10.30- 22.00. Programul casieriei este între orele 10.30 – 21.30.

Prețul biletelor rămâne neschimbat, respectiv:

Adulți: 30 de lei

Tarif Însoțitor (0-18 ani) 20 de lei

Elevi/Studenți 7,50 lei
Copiii până la 7 ani intră gratuit.

Important: ACCESUL ÎN ACVARIU SE FACE PROGRESIV prin așteptarea la rând – indiferent de modalitatea de achiziționare a biletului – online sau la casier.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dovada că turiștii care vin în Mamaia nu vor să plătească parcare nici dacă este foarte ieftin

vin iul. 23 , 2021
Primăria Constanța taxează cu 4 lei pe oră parcarea în stațiunea Mamaia, iar mulți turiști sunt nemulțumiți și anunță că de anul viitor vor merge în Grecia sau Bulgaria. Cu toate acestea, indiferent de cât de puțin ar costa, mulți români pur și simplu nu vor să plătească pentru parcare. […]
parcare-privata-mamaia

V-ar putea interesa și: