Programul Delfinariului Constanța pentru data de 24 ianuarie

delfinariuProgramul Delfinariului Constanța pentru data de 24.01.2018, cu ocazia Zilei Micii Unirii, se modifică.

Astfel, reprezentațiile vor avea loc la ora 12.00 și la 15.00.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Topul celor mai eficiente orașe din România. Cifre dezastruoase pentru Constanța

mar ian. 23 , 2018
UrbanizeHub a realizat un top al celor mai performante administrații și orașe, care au realizat cele mai multe investiții cu fonduri europene și fonduri de stat. Constanța nu figurează în primele 10 orașe din România, după aceste criterii. Am luat legătura cu fondatorul conceptului de Urbanizehub,  Grațian Mihăilescu, care ne-a […]
faleza cazinoului

V-ar putea interesa și: