Programul INFANT se modifică în 2023. Primarul Chițac va decide câte vouchere se vor acorda

Județul Constanța, în topul dramatic al copilelor care devin mame

Programul INFANT continuă și în 2023. În ședința ordinară din decembrie, consilierii locali din Constanța, au aprobat modificările și completările aduse programului.  

De anul acesta, numărul de vouchere în valoare de 10.000 lei fiecare, pe care Primăria Constanța le acordă cuplurilor sau femeilor singure care până acum s-au aflat în imposibilitatea de a avea copii, se va aproba prin dispoziția primarului  municipiului Constanța, după aprobarea bugetului pe anul în curs.  

De asemenea, este necesar ca ambii soți să aibă domiciliul în municipiul Constanța, dar doar soția de cel puțin trei ani.  

Persoanele care vor să aplice la INFANT trebuie să știe că NU se pot înscrie concomitent și la alte programe de fertilizare in vitro.  

Obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.  

Relații suplimentare la numerele de telefon:  

Tel: 0341.180.108, 0341.180.113   

email: infant@dgas-ct.ro.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Întreruperi de curent electric în perioada 9 - 13 ianuarie în județul Constanța

mie ian. 4 , 2023
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a […]

V-ar putea interesa și: