Programul lucrărilor edilitare din această săptămână din orașul Constanța

Reabilitarea traseelor pietonale din oraș este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța. În acest sens, continuă intervențiile pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Lucrările de amenajare a infrastructurii pietonale cuprind și strada Lebedei din Portul Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă modernizarea carosabilului pe bulevardul Mamaia,  între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu.

În cartierul Compozitorilor, 4 străzi sunt construite de la zero. Pe strada Paul Constantinescu și aleea Madrigalului se va turna asfalt în timp ce pe străzile Dimitrie Cuclin și Ionel Perlea se pregătește terenul în etapa premergătoare asfaltării.

Proiectul de amenajare a parcării situate în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic prinde contur. Lucrările de pregătire a terenului și de asfaltare avansează în ritm susținut.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Motociclist rănit după ce un șofer a dat cu spatele fără să se asigure

mar iun. 9 , 2020
Un motociclist a fost rănit din cauza unui șofer, astăzi, în municipiul Constanța. În jurul orei 12.00, un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Theodor Burada catre strada Dezrobirii și, ajungând în dreptul unui imobil, a efectuat manevra de întoarcere fără să […]
accident-motociclist-constanta-1

V-ar putea interesa și: