Programul Spitalului Județean Constanța în minivacanța de 1 Decembrie (inclusiv cel de vizite)

spitalul judetean constanta

Activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța va decurge normal în cursul minivacanței de 1 Decembrie.

În Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. A fost suplimentat atât stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât să fim pregătiți nu doar pentru zilele libere dar și pentru vremea mai puțin favorabilă. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate.

Astfel, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis. Aceeași măsură se va aplica și pentru cabinetele din cadrul Policlinicii 2. Programul va reveni la normal luni, 3 decembrie.

Aparținătorii trebuie să știe că pentru ziua de vineri, 30 noiembrie 2018, programul de vizită va fi cel aferent sărbătorilor legale. Prin urmare, pacienții pot fi vizitați începând cu ora 11.00.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Vrei să vezi cum arată apartamentele Maurer Residence Constanța, mobilate și utilate? O poți face

Thu Nov 29 , 2018
Când ne cumpărăm o mașină nouă, mergem la reprezentanță și vrem să ne urcăm în modelul pe care îl vom achiziționa. Nu vei ști pe deplin dacă o mașină și se potrivește până nu te urci în ea, poate faci și un drive test. De ce ar fi diferit la […]
maurer residence constanța