Programul zilei de 1 Decembrie în Constanța. Se prezintă noile autobuze. Între ce ore se servește iahnia cu cârnați

Pe 1 decembrie 2018, începând cu ora 11.00, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor, va avea loc parada forțelor armate.

În premieră, în acest an, la defilare va participa și un pluton al Poliției Locale Constanța.

De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să vadă o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, tot de la 12.00, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța, care consumă cu 25% mai mult combustibil decât cele vechi, dar sunt mai puțin poluante. Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5.000 de stegulețe tricolore.

La ora 17.30, în Piața Ovidiu, va avea loc defilarea plutoanelor de militari care vor asigura retragerea cu torțe organizată de Comandamentul Flotei cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Tot sâmbătă, 1 decembrie 2018, Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți.

Între orele 11:00 – 16:00, sunteți invitați la o porție de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș:

  • Parcul Tomis II;
  • Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor;
  • Zona CET –Clubul Pensionarilor;
  • Parcul de la Gară;
  • Piațeta Far;

Vă așteptăm cu drag!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris deszăpezește străzile și trotuarele din Mangalia

Wed Nov 28 , 2018
Polaris M Holding și Primăria Mangalia intervin, în cursul zilei de miercuri, cu material antiderapant și utilaje, după ce zăpada a început să acopere carosabilul și trotuarele. În acest sens, angajații de la Polaris și cei ai Primăriei sunt pregătiți pentru a degaja străzile și trotuarele pentru a veni în […]