Progres semnificativ în operațiunea de ranfluare a navei Queen Hind

Progres semnificativ în operațiunea de ranfluare a navei Queen Hind, în ultimele ore.

Apa la interior este la nivelul punților 1, 2 și parțial la puntea 3 în zona pupa tribord.

„Acum se pregătește barja GSP 01 pe care se sudează ocheți de prindere, după care va fi adusă în bordul răsturnat al epavei pentru a suda și pe aceasta un număr de 14 ocheți, cele 2 corpuri fiind ulterior prinse cu lanțuri astfel încât barja să acționeze ca un flotor.” , a precizat Alin Vintilă, reprezentantul Grup Servicii Petroliere, compania care se ocupă de operațiune.

barja gsp 1
Barja GSP 1

Se estimează că în după amiaza zilei de joi, 20 februarie, sau vineri dimineața, 21 februarie, să se înceapă manevra de aducere la cheu.

Între timp, scafandrii continuă cu scoaterea apei din epavă. Se va pompa apa din silozurile de hrană și din camerele tehnice.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris preia GRATUIT deșeurile voluminoase, dar unii constănțeni le aruncă la întâmplare

mie feb. 19 , 2020
Cu toate că pot solicita oricând ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., constănțenii aleg în continuare să arunce saltele, dulapuri, uși sau alte gunoaie foarte mari la ori lângă platformele de deșeuri. Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor voluminoase […]

V-ar putea interesa și: