Prohibiţie generală în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

Pescuitul oricăror specii de peşti, moluşte, crustacee şi alte vieţuitoare acvatice este interzis, începând de sâmbătă, în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a anunţat că, potrivit Ordinului comun al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor nr. 57/675 din martie 2022, privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2022, se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi alte vieţuitoare acvatice vii.

Prohibiţia va fi în vigoare 60 de zile în habitatele piscicole naturale, în perioada 9 aprilie – 7 iunie inclusiv, ar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 7 iunie inclusiv, cu excepţiile prevăzute în ordin.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Începe o nouă judecată pentru Radu Mazăre. Prejudiciul adus Constanței: 1,7 milioane euro

Sat Apr 9 , 2022
Radu Mazăre va fi judecat într-un noo dosar. Tribunalul Constanța a respins vineri, 8 aprilie, a.c., ca nefondate cererile și excepții formulate de acesta și de Enache Marcela, fost secretar al municipiului Constanța, într-un dosar instrumentat de DNA, în care sunt acuzați de infracțiuni de corupție. Astfel, judecătorii au dispus […]
radu mazare