Proiect de lege pentru protejarea drumurilor, adoptat în Parlament

Proiectul de lege care vizează protejarea drumurilor publice a fost adoptat cu unanimitate de voturi în Parlament.

„Prin acest demers legislativ, pregătit în colaborare cu parlamentarii #PNL #AlexandruAndrei, #GladVarga, #SergiuBîlcea, am urmărit creșterea amenzilor pentru cei care depășesc tonajul admis, acestea fiind corelate cu gravitatea faptelor. De asemenea, legea prevede și introducerea sancțiunilor drastice pentru cei care aruncă sau depozitează deșeuri în zona de siguranță a drumurilor și în parcări. Totodată, vizează și instalarea de sisteme de cântărire automată, astfel încât să fie descurajată circulația, pe drumurile publice, a camioanelor supraîncărcate. În acest sens, aș mai sublinia că prin protejarea drumurilor județene, această lege urmărește reducerea accidentelor rutiere.”, a declarat Marian Crușoveanu, deputat de Constanța.

Acesta mulțumește colegilor parlamentari care au susținut acest demers legislativ.

„În acest fel, am răspuns pozitiv doleanțelor venite din partea Asociației Consiliilor Județene, de a dispune de mai multe instrumente de acțiune pentru a proteja drumurile publice.”, a mai spus parlamentarul constănțean.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezbatere despre cum poate fi fructificat potențialul Lacului Siutghiol

mie mart. 15 , 2023
În cursul zilei de 15 martie, la invitația prof univ. dr. Mamut Eden, director al Institutului de Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a fost prezent la sediul Universității Ovidius Constanța, pentru a susține o prelegere cu privire la conservarea și modalitățile de fructificare a […]

V-ar putea interesa și: