Proiect inițiat de PNL: vouchere de vacanță pentru mediul privat

Angajații din mediul privat ar putea primi vouchere de vacanță, la fel ca și cei de la stat.

Proiectul de lege a fost depus de Eugen Țapu-Nazare, senator PNL, președintele Comisiei pentru Antreprenoriat și Turism, care a fost invitatul emisiunii „Punctul pe i”, la Tomis TV, alături de Septimiu Bourceanu, cosemnatar al legii.

Aceștia au prezentat avantajele proiectului pentru salariați și angajatori, dar și pentru bugetul de stat.

Aflați din emisiune și când ar putea intra în vigoare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Proiect inițiat de PNL: vouchere de vacanță pentru mediul privat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noptea Muzeelor în Constanța, Histria, Adamclisi, Capidava și Hârșova

joi mai 11 , 2023
Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 19:00, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) invită iubitorii de cultură din municipiul și județul Constanța să participe la evenimentul european Noaptea Muzeelor, ajuns la cea de-a XIX-a ediție. Inițiat de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța, patronat de Consiliul Europei, de […]

V-ar putea interesa și: