Proiect social nou al Arhiepiscopiei Tomisului: ”Un bunic în vacanță”

centrul-de-diagnostic-si-tratament-recuperator-2

Imagine din Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare”

De la data de 1 octombrie a.c., Arhiepiscopia Tomisului, în colaborare cu Mănăstirea „Sfânta Elena de la Mare” și Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare”, lansează un nou proiect social destinat seniorilor: „Un bunic în vacanță”. Acesta se adresează persoanelor vârstnice nevoiașe și cazurilor sociale.

Parohiile vor asigura integral beneficiarilor cazarea cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină) și 3 proceduri recomandate de medicul specialist balneofizioterapie în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare”, într-un pachet special de 10 zile, pe baza trimiterii de la medicul de familie și a cardului de sănătate.

Selecția persoanelor se va realiza în urma unei evaluări făcute de o comisie formată din preotul paroh în colaborare cu preoții co-slujitori, iar în cazul în care comisia nu poate fi întrunită din minim 3 preoți, aceasta va fi constituită din minim 3 persoane, respectiv preotul paroh și doi consilieri parohiali.

Proiectul a fost inițiat de către parohia „Sf. M. Mc. Mina” din Constanța și, de la 1 octombrie, este extins la nivelul eparhiei Tomisului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.