Proiectul “Judo – sport și educație” a ajuns la final

La sfârșitul acestei săptămâni se încheie oficial sezonul de judo deschis prin proiectul „Judo – sport și educație” și nu oricum, ci organizând cea de-a doua acțiune a proiectului și anume CUPA CENTURA ALBĂ. Proiectul este organizat de Clubul Sportiv Pantheon Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța 

Evenimentul va avea loc duminică, 18 decembrie 2022, de la ora 10:00, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța. 

La această acțiune sunt așteptați 100 – 150 de sportivi, categoria Under 12 (cu vârsta cuprinsă între 6 – 12 ani), categoria masculin și feminin, din țară – zona sud-est (Constanța-Tulcea-Brăila) care se vor întrece în competiții conform vârstei și regulamentului competiției coroborat cu regulamentulFederației Române de Judo. 

Proiectul „Judo – sport și educație” a debutat pe 4 septembrie 2022 cu acțiunea CUPA TOMIS LA JUDO la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța, unde invitați speciali au fost sensei Eiji Kikuchi & Eiko Sato Shepherd și sensei Iulian Surlă. 

Proiectul „Judo – sport și educație” are drept obiect îmbunătățirea calității vieţii populației tinere, venind cu soluții (acțiuni) practice de îmbunătațire a sănătății fizice și psihice, prin activităţi fizice de practicare a sportului în general (și inițiere/practicare arte marțiale – judo în special) care implică dezvoltarea şi educarea atât în plan intelectual, psihologic, moral dar şi fizic. 

Scopul proiectului este de a dezvolta tineri autentici, autonomi, sănătoși, care vor deveni cetățenii activi și responsabili ai unei comunităţi şi societăți solidare, prin insuflarea practicării unui sport, arte marțiale – judo – cu regularitate și pentru o viață sănătoasă și o comunitate activă/implicată. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Să pui aproape 9 milioane de oameni să vină cu declaraţii pe proprie răspundere pentru a beneficia de un preţ compensat la energie mi se pare o prostie fără margini”

mie dec. 14 , 2022
Consultantul economic Adrian Negrescu a criticat dur ordonanța pe energie a guvernului și a spus că oamenii vor plăti la energie electrică facturi de trei sau chiar de patru ori mai mari decât anul trecut, în primăvară, chiar şi la un tarif de 1,3 lei pe kilowatt. „Nu suntem atenţi […]

V-ar putea interesa și: