Proiectul „O carte pentru viitor” crește pe zi ce trece

Proiectul tinerilor din #PNL, susținut de prefectul Siviu Coșa, intitulat „O carte pentru viitor”, crește, pe zi ce trece, a declarat deputatul PNL Marian Crușoveanu.

Zilele trecute, aceștia au donat peste 1300 de cărți în comuna Aliman, pentru școala din localitate.

Proiectul este unul cu adevărat ambițios, mai ales că se preconizează că se va ajunge la peste 8000 de cărți donate școlilor din localitățile județului #Constanța.

Acest demers este de apreciat, pentru că vizează școlile care au nevoie de aceste cărți și va fi un sprijin pentru elevii dornici de a intra în lumea ascunsă a poveștilor.

„Vreau să mulțumesc, atât prefectului, pentru implicarea în acest proiect, de la bun început, cât și donatorilor de carte, dar mai ales tinerilor care implementează, cu atâta dedicare, acest proiect. Succes în implementarea completă a acestui proiect!”, a declarat parlamentarul liberal.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Proiectul „O carte pentru viitor” crește pe zi ce trece

  1. Ajută și faptul că inițiatorul proiectului este fiul primarului comunei Aliman, presupun. Vorbim despre vicepreședintele TNL Municipiul Constanța, Nicola Răzvan Cătălin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde nu-s stâlpi, vai de pietoni. Ce nu văd consilierii liberali

lun apr. 18 , 2022
Adriana Arghirescu, liderul consilierilor municipali PNL din Constanța, a tunat și fulgerat împotriva faptului că pe strada Poporului sunt două rânduri de stâlpi. „Halucinant dar adevărat! Se întâmplă în Constanța anului 2019. Pentru că au cumpărat prea mulți și nu au avut ce face cu ei, autoritățile au montat nu […]

V-ar putea interesa și: