Proiectul „Șah în școală” începe într-un restaurant

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, la Restaurant Sport din Constanța, se va desfășura „Campionatul Municipiului Constanța pentru juniori”, etapă din cadrul proiectului „Șah în școală” promovat de Asociația Județeană de Șah în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană de Tineret și Sport, Palatul Copiilor Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Succesul de care s-a bucurat prima ediție a proiectului „Șah în școală” a demonstrat încă o dată popularitatea foarte mare a șahului în rândul elevilor. Pentru cei care au ales să învețe și să practice sistematic acest sport, se organizează acest campionat pe 5 grupe de vârstă, separat fete și băieți: B-08, B-10, B-12, B-14, B-18, respectiv F-08, F-10, F-12, F-14, F-18.

Aproximativ 150 de elevi din învățământul preuniversitar, care sunt legitimați la cluburi sportive sau sunt înscriși la cursurile de șah care se desfășoară în școli, se vor înfrunta pe parcursul a cinci runde, la timpul de joc de 10 min. + 2 sec. de fiecare jucător, între orele 10:00 – 16:00.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail iclaudiub@gmail.com, până joi, 21.09.2023, ora 18:00 și vor cuprinde următoarele date: numele, prenumele, anul nașterii, școala și clasa.

Pentru o mai bună desfășurare a activităților organizatorice, concursul va avea loc în două etape:

– de la ora 10:00-13:00 elevii din învățământul primar (70/80);

– de la ora 13:00-16:00 elevii din gimnaziu și liceu (60/70).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Așa arată un trotuar pe care Primăria Constanța spune că l-a asfaltat

mie sept. 13 , 2023
Primăria Constanța pune la dispoziția locuitorilor de mobil o aplicație unde se pot face sesizări și reclamații. A fost implementată de fostul primar, iar cel actual a păstrat-o. Vestea bună este că sesizările se pot trimite ușor. Vestea proastă este că se trimit degeaba. În imagine aveți un trotuar din […]

V-ar putea interesa și: