Proiectul Solid House din Mamaia, zona Butoaie, prinde contur

solid house mamaia
Constructorii muncesc într-un ritm susținut

Proiectul imobiliar construit de compania Solid House în stațiunea Mamaia, zona Butoaie, prinde contur.

„Echipa noastră de constructori cu experiență avansează rapid , iar proiectul începe să prindă contur. Imobilul va cuprinde apartamente cu 2 și 3 camere și garsoniere spațioase și inteligent compartimentate , pentru a-ți asigura maximum de confort .”, spun reprezentanții companiei.

Adresa ansamblului Solid Residence este Mamaia 507.  Vorbim despre blocuri cu regim de înălțime de 6 și 8 etaje, cu subsol, care vor avea în total 237 de apartamente, împărțite în 4 scări.

Puteți cumpăra garsoniere cu suprafețe cuprinse între 46,25 mp și 59,73 mp construiți, apartamente cu două camere, cu suprafețe cuprinse între 65,40 mp și 77,50 mp, și apartamente cu 3 camere, cu o suprafață construită de 102.05 mp.

Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele și dotările necesare: gresie, faianță, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Tot ce va rămâne de făcut este să îl personalizați pe gustul vostru și vă veți simți acasă. Finisajele pot fi efectuate de dezvoltator, aceasta este modalitate pe care v-o recomandăm, pentru a scăpa de bătaia de cap pe care o presupune găsirea unei echipe bune de meseriași.

solid residence
Solid Residence este amplasat în cea mai căutată zonă turistică din Constanța: nordul stațiunii Mamaia

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gamă variată de modele si tipuri de materiale cum ar fi: marmura, travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt  incluse centrala pe gaz, caloriferele,aer condiționat, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și i obiectele sanitare.

Complexul rezidențial are câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, dar și 20% de locuri în plus, pentru vizitatori. Locurile de parcare sunt la subsol, așa că iarna nu va trebuie să vă dezghețați geamurile, iar vara în mașină nu va fi cuptor. Evident, lifturile coboară până în parcare, pentru un acces facil către apartamente, ceea ce înseamnă că nu veți căra prea mult în brațe pungile cu cumpărături, atunci când veniți de la magazine.

Apartamentele au o garanție inclusă de doi ani, timp în care, dacă se strică ceva sau lucrurile nu sunt în regulă, se rezolvă pe cheltuiala dezvoltatorului. Firma Solid House este pe piața din Constanța din anul 2010, deci va împlini, curând, 20 de ani de existență. Longetivitatea aceasta este, în sine, o dovadă a calității cu care s-a lucrat și se lucrează.

Relații suplimentare puteți obține la departamentul de vânzări:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vreți să faceți comerț în Mamaia? Primăria Constanța organizează licitații

vin mart. 22 , 2019
Primăria Municipiului Constanța organizează în data de 16.04.2019, la sediul din bd. Tomis nr. 51, licitația publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în Stațiunea Mamaia, pentru desfășurarea de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2019. Licitația este organizată pentru: • activități fotografice, ora 10:00; […]
Mamaia

V-ar putea interesa și: