Promoția Solid House continuă și în luna iulie!

Solid House promoție iulie 2020

Compania Solid House a demarat, în luna iunie, o promoție interesantă pentru cei care doresc un apartament nou și de calitate.

Oferta a fost foarte bine primită de clienți, care au fost plăcut surprinși. De aceea, compania s-a gândit să le facă tuturor potențialilor cumpărători o surpriză și să o prelungească și în lune iulie!

Astfel, la achizitionarea ORICĂRUI apartament din Solid House Residence Intim, primesti 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨 unul din urmatoarele:

  • set living (canapea 3 locuri si fotoliu);
  • mobilier bucatarie;
  • set electrocasnice (plita, cuptor si hota)

„Din respect pentru clienții noștri! Așa a început povestea noastră și tot așa dorim să o continuăm! Descoperă apartamentele finisate la cheie din Ansamblul Rezidențial Intim și alege să investești inteligent. Studiouri, două camere, trei camere. Departamentul nostru de vânzări vă stă la dispoziție. Telefoane: 0736.37.37.37, 0736.888.999, www.solidhouse.ro”, spun cei de la Solid House.

Oferta este limitata si supusa unui regulament cu termene si conditii.

Ansamblul rezidențial construit de Solid House se află pe strada Corbului, la numărul 3 (în zona Sabroso, Brătianu). Complexul va fi alcătuit din 3 corpuri cu 10 etaje, dar și cu două etaje la subsol.

Pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, Solid House construiește apartamente premium, ideale atât pentru locuit, cât și pentru un închiriere, pentru că veți obține un randament foarte bun.

Dacă veți cumpăra aici un apartament, veți avea parte de câteva facilități occidentale: spații verzi amenajate și loc de joacă în interiorul complexului, acces pe bază de legitimație. De fapt, vorbim despre un complex cu circuit închis, cu gard și barieră la intrare. Pentru siguranța locuitorilor, întreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gama variata de modele și tipuri de materiale cum ar fi: travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt incluse: centrala pe gaz, caloriferele, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și obiectele sanitare.

Numărul locurilor de parcare este cu 20% mai mare decât al apartamentelor construite, astfel că și vizitatorii vor avea unde să parcheze când vă vor vizita. Important: locurile de parcare sunt amplasate la subsol, ceea ce înseamnă că iarna nu veți mai răzui gheața de pe parbriz, iar vara interiorul mașinii nu va mai fi un cuptor, ca atunci când o lași în soare. Pentru confortul vostru, lifturile coboară până în parcare subterană, astfel că accesul de la mașină în locuință va fi extrem de facil.

În total, blocurile vor avea cinci lifturi, realizate de una dintre cele mai celebre firme de profil din lume, Schindler, iar fiecare lift va avea o capacitate de șase persoane.

Unul din marile avantaje ale acestor apartamente, din cadrul Solid Residence este acela că este amplasat la câteva minute de hypermarketul Cora, piața Brick, Oficiul Poștal 2, la câteva minute distanță de Școala Generală I.L. Caragiale, iar vizazi este grădinița cu program prelungit „Steluțele Mării”. În zonă există mijloace de transport în comun ce au statie pe bulevardul Brătianu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prefectul Constanței nu e bolnav de Covid-19, dar rămâne în izolare

Tue Jul 7 , 2020
Astăzi, în urma testării contacților direcți ai angajatei Prefecturii Constanța care a fost confirmată cu prezența virusului SARS-CoV-2, toate rezultatele efectuate au fost negative, inclusiv cele ale prefectului și subprefecților județului Constanța. În perioada următoare, activitatea Prefecturii Constanța se va desfășura prin activarea unui plan de continuitate, în care vor […]
george niculescu pnl