Promoție la SOLID HOUSE: primiți un voucher de cumpărături de 1.500 de euro

promoție la solid house

Compania SOLID HOUSE are, în luna iulie, o promoție pentru oricine dorește să-și cumpere un apartament în Solid Residence zona Intim.

Așadar, la contractarea oricărei locuințe beneficiați de un cadou de 1.500 de euro constând într-un card de cumpărături din magazinul Carrefour.

„Profită de promoție și cu un avans de 20% contractează viitoarea ta locuință!”, vă invită cei de la Solid House.

Locuințele pot fi achiziționate și în rate la dezvoltator, și prin credit, și prin plata eșalonată, dar și integral, caz în care beneficiați de un discount.

Dacă veți cumpăra aici un apartament, veți avea parte de câteva facilități occidentale: spații verzi amenajate și loc de joacă în interiorul complexului, acces pe bază de legitimație. De fapt, vorbim despre un complex cu circuit închis, cu gard și barieră la intrare. Pentru siguranța locuitorilor, întreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gama variata de modele și tipuri de materiale cum ar fi: travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt incluse: centrala pe gaz, caloriferele, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și obiectele sanitare.

Numărul locurilor de parcare este cu 20% mai mare decât al apartamentelor construite, astfel că și vizitatorii vor avea unde să parcheze când vă vor vizita. Important: locurile de parcare sunt amplasate la subsol, ceea ce înseamnă că iarna nu veți mai răzui gheața de pe parbriz, iar vara interiorul mașinii nu va mai fi un cuptor, ca atunci când o lași în soare. Pentru confortul vostru, lifturile coboară până în parcare subterană, astfel că accesul de la mașină în locuință va fi extrem de facil.

În total, blocurile vor avea cinci lifturi, realizate de una dintre firmele celebre de profil din lume, Schindler, iar fiecare lift va avea o capacitate de șase persoane. Mai multe detalii AICI.

Reprezentanții Solid House pot fi contactați la numărul de telefon 0736.888.999 sau 0736.37.3737 sau pe emailul: vanzari@solidhouse.ro sau vanzari2@solidhouse.ro.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic blocat pe strada Ciprian Porumbescu din Constanța, în urma unei avarii RAJA

lun iul. 8 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 08 iulie 2019,  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 100 mm, de la intersecția străzilor Ciprian Porumbescu și Unirii, din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu, tronsonul cuprins […]

V-ar putea interesa și: