Promoție la Solid House: voucher cadou în valoare de 1.500 euro

Promoție la Solid House
Imobilul construit de Solid House pe strada Corbului prinde contur (fotografie realizată la mijlocul lunii iulie)

Compania SOLID HOUSE are în derulare o promoție pentru oricine dorește să-și cumpere un apartament în Solid Residence zona Intim, valabilă până la sfârșitul lunii iulie. Așadar mai aveți câteva zile la dispoziție.

La contractarea oricărei locuințe beneficiați de un cadou de 1.500 de euro constând într-un card de cumpărături din magazinul Carrefour.
solid house promotie

„Profită de promoție și cu un avans de 20% contractează viitoarea ta locuință!”, vă invită cei de la Solid House.

Locuințele pot fi achiziționate și în rate la dezvoltator, și prin credit, și prin plata eșalonată, dar și integral, caz în care beneficiați de un discount.

Dacă veți cumpăra aici un apartament, veți avea parte de câteva facilități occidentale: spații verzi amenajate și loc de joacă în interiorul complexului, acces pe bază de legitimație. De fapt, vorbim despre un complex cu circuit închis, cu gard și barieră la intrare. Pentru siguranța locuitorilor, întreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gama variata de modele și tipuri de materiale cum ar fi: travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt incluse: centrala pe gaz, caloriferele, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și obiectele sanitare.

Numărul locurilor de parcare este cu 20% mai mare decât al apartamentelor construite, astfel că și vizitatorii vor avea unde să parcheze când vă vor vizita. Important: locurile de parcare sunt amplasate la subsol, ceea ce înseamnă că iarna nu veți mai răzui gheața de pe parbriz, iar vara interiorul mașinii nu va mai fi un cuptor, ca atunci când o lași în soare. Pentru confortul vostru, lifturile coboară până în parcare subterană, astfel că accesul de la mașină în locuință va fi extrem de facil.

În total, blocurile vor avea cinci lifturi, realizate de una dintre firmele celebre de profil din lume, Schindler, iar fiecare lift va avea o capacitate de șase persoane. Mai multe detalii AICI.

Reprezentanții Solid House pot fi contactați la numărul de telefon 0736.888.999 sau 0736.37.3737 sau pe emailul: vanzari@solidhouse.ro sau vanzari2@solidhouse.ro.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Promoție la Solid House: voucher cadou în valoare de 1.500 euro

  1. Pai da, cand e pe bani se scriu articole frumoase despre blocurile ridicate pe spatiul verde… atunci ii pupam pe acesti afaceristi, nu ii mai blamam… mercenarilor care sunteti!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cântece și dansuri armenești în Mamaia

Mon Jul 29 , 2019
Ansamblul de cântece și dansuri armenești Karin va susține un spectacol miercuri, 31 iulie, începând cu ora 19:00, în Piațeta Cazino din Mamaia. Karin Folk Dance and Song Group a fost fondat în 2001. Grupul a participat la diferite festivaluri, concursuri și proiecte TV realizând mai multe spectacole folclorice în […]