Promoție la Zen Residence: avans 25%, rate la dezvoltator cu dobândă 0! VIDEO

Zen Residence, unul dintre cele mai frumoase ansambluri imobiliare din Constanța, vă așteaptă cu o oferă în lunile august și septembrie.
Arhitectura blocurilor din Zen Residence este spectaculoasă

Zen Residence, unul dintre cele mai frumoase ansambluri imobiliare din Constanța, vă așteaptă cu o oferă în lunile august și septembrie.

Vă puteți cumpăra un apartament de două, trei sau patru camere cu un avans de numai 25%, iar restul sumei o puteți plăti în rate, direct la dezvoltator, cu dobândă zero! Scăpați astfel și de drumurile la bancă, dar și de comisioanele percepute de aceasta.

Atenție, însă: promoția este limitată.

O vizionare a apartamentelor și detalii puteți obține direct la Zen Residence, pe strada Genova nr. 6. Acolo veți găsi și biroul de vânzări. De asemenea, puteți suna și la 0760343434.

Zen Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Constanța și, în același timp, unul care oferă cel mai mult viitorilor locatari. Mai jos puteți vedea un scurt reportaj realizat la fața locului de către o echipă Constanța 100%.

Blocurile au parcare subterană, pe hol găsim marmură și inox, tâmplăria este adusă din Germania, lifturile sunt Kone, finlandeze, unele din cele mai bune din lume. Între blocuri vor fi o adevărată grădină dotată cu piscine ornamentale și plante special selectate, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, teren de spor multifuncțional, dar și spații unde vă puteți hrăni câinii și pisicile. O atmosferă cu adevărat ZEN.

Veți admira cu siguranță și arhitectura, cu totul diferită față de monotonia cu care suntem obișnuiți, dar și combinația între fațadele ventilate și cele clasice.

Au cumpărat aici și constănțeni, care locuiesc în noile apartamente, dar și oameni din întreaga Românie și nu numai. De pildă, au achiziționat apartamente în Zen Residence români din Europa și chiar din Dubai.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul casieriilor RAJA de Sfânta Maria

Wed Aug 10 , 2022
RAJA S.A. aduce la cunoștința tuturor abonaților că luni – 15 august 2022, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. În această zi dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de […]
raja casierie