Proprietarii de apartamente s-au pregătit pentru Neversea. Ce chirii cer

neversea

Proprietarii de apartamente din municipiul Constanța s-au pregătit pentru Neversea.

De câteva săptămâni bune, site-urile specializate în închiriere de imobiliare sunt pline cu oferte pentru perioada 5 – 8 iulie 2018, când va avea loc festivalul.

Prețurile nu sunt deloc mici, pentru că proprietarii profită de o lege simplă a economiei de piață: dacă cererea este mai mare decât oferta, prețul crește.

Puteți opta pentru un apartament în situat la circa 10 minute de mers pe jos de plaja Modern, locul unde a avut loc anul trecut Neversea (și care este în opțiunile organizatorilor și în acest an). Este un apartament de trei camere, în care pot sta șase persoane, mobilat și dotat cu aparatura electrocasnică necesară. În mod normal, prețul este de 300 de lei pe noapte. Pentru perioada Neversea, tariful explodează.

„În perioada festivalului Neversea, prețul este de 1.200 de lei pe noapte”, spune agentul imobiliar.

La banii aceștia primiți cafea, ceai, o sticlă de suc și una de vin. În extrasezon, ca să puteți face o comparație, apartamentul costă 300 de lei pe noapte.

Un alt apartament cu două dormitoare și un living, construit înainte de 1989,+ se închiriază cu 800 de euro în perioada 5 – 8 iulie 2018. Pot dormi aici șase persoane, din care două pe o canapea extensibilă.

Un apartament de două camere în Constanța, lângă hotel Zodiac, poate fi închiriat cu 1.850 de lei. E drept, vorbim despre 4 nopți și despre faptul că aici pot sta cinci adulți. La un calcul simplu, ar costa 92,5 lei pe noapte, de persoană.

Un apartament semidecomandat, în zona Spitalului Județean Constanța, la parter, se închiriază cu 550 de lei pe noapte.

Un apartament într-un bloc nou, în zona numită „Consilierilor”, se închiriază cu 400 de lei pe noapte. Interesant, anunțul este intitulat „Apartament lux Neversea Constanța”, deși, dacă festivalul va avea loc pe plaja Modern, la fel ca anul trecut, este situat, practic, în partea opusă a orașului. Se pare însă că numele „Neversea” atrage clienți.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RADET a decis să oprească furnizarea căldurii în orașul Constanța

joi apr. 19 , 2018
Având în vedere creșterea temperaturilor exterioare pe timpul nopții cât și în zilele următoare se întrunesc condițiile prevăzute în Contractul de Furnizare a Energiei Termice de încetare a furnizării căldurii. Încetarea furnizării căldurii în municipiul Constanța se va face luni, 23 aprilie 2018, iar până la acea dată RADET Constanța […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: