Proprietarul Pro TV a murit într-un accident de elicopter

Petr Kellner, proprietarul Pro TV, cel mai bogat om din Cehia, proprietarul postului Pro TV, a murit într-un accident de elicopter în Alaska.

Este una din cele cinci persoane care au fost ucise în accidentul de elicopter petrecut sâmbătă, potrivit New York Times.

Kellner, care avea o avere estimată la 17,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes, era parte din grupul care a întreprins excursia de sâmbătă în apropierea unui gheţar din Alaska, potrivit celor care au închiriat elicopterul.

Elicopterul Airbus AS350 B3 s-a prăbuşit în apropiere de gheţarul Knik, au spus duminică reprezentanţii cabanei care a închiriat aparatul de zbor.

Kellner, în vârstă de 56 de ani, împreună cu un alt invitat al Tordrillo Mountain Lodge, Benjamin Larochaix, tot cetăţean ceh, doi ghizi ai cabanei, Gregory Harms şi Sean McMannany, şi pilotul elicopterului, Zach Russel, au murit.

A existat un singur supravieţuitor, care se află în stare gravă, dar stabilă, potrivit Alaska State Troopers, care a transmis că este investigată cauza accidentului.viewscnt

Sursă foto: Mediafax

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris M Holding Constanța NU colectează deșeuri vegetale

Mon Mar 29 , 2021
Serviciul de colectare și transport a deșeurilor vegetale nu este asigurat de Polaris în municipiul Constanța. În sacul pentru deșeuri menajere sau în pubela neagră puteți depune cantități mici de deșeuri vegetale provenite de la plante de apartament. Nu este permisă depozitarea deșeurilor vegetale lângă platformele pentru deșeuri menajere, pubele […]