Protecția Consumatorilor a cerut închiderea unui hipermarket pentru un an

Magazinul Profi din Eforie Nord a fost închis de reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor din Constanța.

În plus, aceștia au aplicat o amendă de 65.000 de lei.

Măsura a fost luată din cauza abaterilor repetate ale Profi Eforie Nord privitoare legile privind protecția consumatorilor și la cele practicile comerciale.

„S-a oprit temporar linia gastro și s-a propus închiderea temporară a activității de la 6 luni la un an pentru abateri repetate.”, a spus Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

Acesta a precizat că este o premieră când se solicită închiderea unui hipermarket.

 

Carne expirată de ani de zile, găsită de Protecția Consumatorilor la băcănii

Compania Profi a fost fondată în 1979, în Belgia.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carne expirată de ani de zile, găsită de Protecția Consumatorilor la băcănii

mar oct. 16 , 2018
Protecția Consumatorilor Constanța a găsit un adevărat dezastru la mai multe băcănii controlate. Printre nereguli se numără carne expirată nu de ieri, de azi, ci de ani de zile. Unele bucăți de grăsime nu mai erau în termenul de valabilitate din 2016! De asemenea, s-au descoperit caserole de mici expirate […]

V-ar putea interesa și: