Protecția Consumatorilor a închis celebra autoservire ETEKS

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a dispus măsura de oprire temporara a prestării serviciilor de alimentație publica până la remedierea deficientelor constatate la autoservirea ETEKS, după ce a controlat punctul de lucru din zona peninsulară a Constanței.

In baza unei sesizari inregistrata la CJPC Constanta, s-a efectuat o actiune de control la Autoservirea ETEKS ce apartine SC BAYAZ FOOD SRL, a anunțat instituția.

S-a aplicat amenda in valoare de 5000 lei pentru prestarea serviciilor de alimentatie publica care afecteaza sanatatea si viata consumatorilor si un avertisment pentru practica comerciala incorecta in raport cu consumatorii (prepararea ciorbelor se face prin adaugarea carnii fiarta separat la o baza de zeama de zarzavat si nu se realizeaza asa cum se prezinta in orice reteta: se fierbe carnea de pui/porc/ vita si zarzavatul impreuna cu apa si rezulta ciorba de pui/ porc/ vita).

S-a dispus masura de oprire temporara a prestarii serviciilor de alimentatie publica pana la remedierea deficientelor constatate.

Firma a avut în 2022 o cifră de afaceri de 1.887.355 lei și un profit de 454 077 lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Protecția Consumatorilor a închis celebra autoservire ETEKS

  1. Funcționează de cel puțin 15 ani pe același principiu… Dece nu au făcut până acum nimic autoritățile…??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patru români au murit în accidentul de autocar din Veneția

mie oct. 4 , 2023
Patru cetăţeni români au murit în accidentului din Italia, în care 21 de persoane și-au pierdut viața după ce un autocar a căzut în gol de pe un pod în orașul Mestre, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Trieste s-a deplasat la unitatea […]

V-ar putea interesa și: