Protecția Consumatorilor a propus închiderea DEFINITIVĂ a restaurantului Delfinul

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a fost anunțat printr-un apel telefonic despre faptul că restaurantul Delfinul din Constanța, care fusese oprit temporar de la prestarea de servicii pana la remedierea deficiențelor constatate, funcționează bine mersi.

O echipa de comisari din cadrul CJPC Constanta, s-a deplasat in vederea verificarii remedierii deficientelor mentionate in procesul verbal de constatare a contraventiei.

„S-a constatat ca nu se remediase deficientele, operatorul economic sfidand masura dispusa. Desi nu remediase abaterile care pun in pericol sanatatea consumatorilor operatorul economic continua sa serveasca preparate culinare consumatorilor. S-a intocmit un nou document de control aplicandu-se sanctiunea de 6.000 lei si s-a propus masura complementara de inchidere definitiva a unitatii.”, au declarat reprezentantii CJPC.

La ora redactării aceste știri, un salon al restaurantului era plin de clienți care participau la o pomană.

Restaurantul este deținut de SC MB Delfinul SRL. Firma a avut în 2021 o cifră de afaceri de 3 738 561 lei și un profit de 1 212 067 lei. Acționar majoritar, cu 51%, și administrator este George Bileca. 49% din firmă are WGB AGROTRADING S.R.L., care aparține lui Georgeta și Constantin Bileca.

COMPLETARE. Reprezentanții restaurantului spun că nu li s-a comunicat decizia de închidere.
4 thoughts on “Protecția Consumatorilor a propus închiderea DEFINITIVĂ a restaurantului Delfinul

  1. , restaurant ” cu apucaturi de MORGĂ!!!Pai cum se mai plimbă ,,CUR MARE AIA” BILECA cu Gle ul daca ar vinde mancare bună?TOMBERONUL BABELOR: DELFINUL!

  2. mancare de calitate si loc elegant nou renovat, uitativa mai bine la rapsodia sau balada nej sa vedeti acolo ce e

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Arestați după ce au fost prinși cu jumătate de kilogram de cocaină în mașină

sâm nov. 19 , 2022
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc. Două persoane au fost reținute. În […]
DIICOT-procurori

V-ar putea interesa și: