Protecția Consumatorilor Constanța a închis 11 vitrine din două magazine VIDEO

In cursul zilei de luni 21.02.2022, comisarii din cadrul CJPC Constanța au desfasurat actiuni de control la doua supermarketuri din Constanța.

Reprezentanții instituției nu au menționat care sunt cele două magazine, dar au spus că unul este situat pe strada Ștefan cel Mare și unul pe bulevardul Tomis.

Aceștia au găsit: vitrine neigenizate, rugina, pete, depuneri; fructe depreciate calitativ; practici comerciale inselatoare; produse nesigure, respectiv fara data de deschidere ambalaj.

S-au intocmit două procese verbale. Unul cu două amenzi în valoare totala de 14.000 lei. S-a dispus masura de oprire temporara pentru 6 vitrine si s-au oprit definitiv de la comercializare 25 kg portocale, lămai și măsline.

Al doilea proces verbal a presupus aplicarea a 3 sanctiuni, respectiv un avertisment si 2 amenzi in valoare totala de 12.000 lei. S-au oprit definitiv de la comercializare două kg preparate din carne si s-au oprit temporar 5 vitrine.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Pandemie în Constanța: datele la zi

mie feb. 23 , 2022
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 108.680 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 2.432 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.        Astăzi au fost raportate șapte decese: Deces 2426: Femeie, 82 de ani, Constanța, comorbidități (HTA, CICD, obezitate, ICC […]
coronavirus (3)

V-ar putea interesa și: