Protecția Consumatorilor Constanța face angajări

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța face angajări.

Se caută patru comisari care să lucreze în cadrul Biroului de Control și Supraveghere piață prestări servicii alimentație publică.

Probele stabilite pentru concurs sunt:

selecția dosarelor

probă scrisă în data de 6 septembrie 2017, ora 10.00

interviul.

Concursul se va desfășura la sediul CJCP Constanța, strada Poporului nr. 121 bis.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima săptămână de Filme de Oscar în aer liber la Constanța, în Piața Ovidiu și pe Faleza Cazino

mie aug. 9 , 2017
Piața Ovidiu și faleza Cazino din Constanța găzduiesc între 25 iulie – 13 august caravana Filme de Oscar. 18 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor vor fi proiectate în fiecare seară, de la 21:30, în aer liber, pe marele ecran. Intrarea este liberă pentru public în limita locurilor […]

V-ar putea interesa și: