Protecția Consumatorilor, în control la dealerii auto. Ce probleme a găsit

În cursul săptămânii trecute, Protecția Consumatorilor Constanța a demarat o acțiune de control ce vizează reprezentanțele celor mai importante mărci auto în România.

„Verificam modul de informare a consumatorilor cu privire la consumul autoturismelor, propuse la vanzare”, a spus Horia Constantinescu,comisarul șef adjunct al CJPC Constanța.

Constatarile sunt urmatoarele: consumul de carburant afisat NU reprezinta realitatea, acesta fiind realizat in niste conditii ULTRA SPECIALE!

„În primele acte incheiate deja, am dispus, fara sanctiune, obligarea acestora de a afisa corect si complet informatia, prin panouri mari, usor de citit! A doua masura, de realizat in 45 de zile, ii obliga sa faca expertize la toate modelele, la RAR, iar raspunsul acestora trebuie sa arate CONSUMUL MEDIU REAL! Dupa obtinerea raspunsurilor, vor fi obligati sa le afiseze!”, a mai spus Constantinescu.

Marcile vizate sunt Volkswagen, Renault, Peugeot, etc, autoturisme de clasa medie, cele mai tranzactionate ca segment.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tit-Liviu Brăiloiu, senator PSD: „Pe ce temei se demonstrează împotriva unei alianțe de guvernare legitimată prin vot popular?”

mar dec. 12 , 2017
Parlamentarul constănțean Tit-Liviu Brăiloiu susține astăzi, în plenul Senatului, o declarație politică în care vorbește despre tehnicile de persuasiune și manipulare folosite de grupurile de interese și partidele politice. Potrivit senatorului social-democrat, în lipsa unor idei și programe menite să asigure progresul, „opoziția parlamentară și susținătorii din societate ai acesteia […]
tit-liviu brailoiu

V-ar putea interesa și: