Protecția Consumatorilor, cu ochii pe Neversea

horia constantinescu

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța stă cu ochii pe Neversea.

Comisarul șef Horia Constantinescu ne-a spus care sunt măsurile pe care le ia instituția pentru e preîntâmpina eventualele probleme.

„Am stat de vorbă cu organizatorii deja în două runde, o dată la solicitarea Primăriei Constanța, cu cei care se ocupă de serviciul de alimentație publică, pe care cei de la Neversea îl externalizează. I-am pus în contact cu parte din comisarii noștri și au stabilit niște reguli clare care trebuie respectate. De asemenea, am stabilit ca înaintea deschiderii efective a festivalului Neversea noi să mai facem, împreună cu celelalte autorități, un drum în care să trecem în registru tot ceea ce se întâmplă acolo. Bineînțeles, am stabilit cu dânșii ca pe întreaga durată a festivalului să avem prezenți în incintă oameni care să poată să preîntâmpine și să facă o permanentă evaluare a situației alimentare, a tot ceea ce se întâmplă ca servicii acolo”, a precizat comisarul șef Horia Constantinescu.

Dacă mergeți la Neversea și întâmpinați probleme ce țin de protecția consumatorilor, le puteți reclama la numărul de telefon 0241550550.

Festivalul Neversea se desfășoară între 7 și 9 iulie 2017, pe plaja Modern din Constanța.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Murfatlar cheltuie aproape 80.000 de lei pentru zilele orașului

Thu Jun 29 , 2017
Primăria Murfatlar, condusă de Valentin Saghiu, PSD, și consiliul local au decis să plătească 78.943 de lei, TVA inclus, pentru a organiza zilele orașului. În acest scop, a fost atribuit un contract firmei Iza Special Events, care, pentru suma menționată mai sus, se obligă să organizeze evenimentul. Firma pune la […]
murfatlar