Protecția Consumatorilor face angajări în Constanța, Buzău, Brăila și Galați

Protecția Consumatorilor face angajări în Constanța, Buzău, Brăila și Galați

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor face angajări. Sunt posturi disponibile inclusiv în Constanța, județ care aparține de comisariatul din Galați.

Astfel, în Constanța se caută un comisar clasa I, grad profesional debutant, un comisar clasa I, grad profesional asistent, și un comisar clasa I, grad profesional superior.

Angajarea se face pa bază de concurs. Proba scrisă va avea loc pe 11 iulie. Încrierile se pot face până pe 4 iulie.

Mai multe detalii, în imaginea de mai jos sau pe site-ul ANPC (click AICI).


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Emil Boc i-a mulțumit lui Stere Halep pentru „cadoul divin” oferit poporului român: Simona Halep

vin iun. 10 , 2022
Primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, a fost vizitat, chiar în sediul primăriei, de Stere Halep, aflat în localitate împreună cu fiica sa, Simona. „Mulțumesc dlui Halep pentru vizita la Primăria Municipiul Cluj-Napoca și pentru superbele cadouri de o valoare fără egal!! Un om minunat și o familie excepțională cărora […]

V-ar putea interesa și: