Protecția Consumatorilor nu iartă pe nimeni: i-a închis din nou firma lui Caracostea, cu propunerea de închidere definitivă

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a revenit, duminică, la târgul pentru așa-zisele produse tradiționale, organizat la Pavilionul Expozițional din Constanța, cu binecuvântarea Consiliului Județean. Și s-a lăsat cu măsuri dure.

Ieri, peședintele ANPC, Horia Constantinescu, prezent personal la control, a demascat faptul că unii comercianți mint când spun că vând produse tradiționale locale (de fapt, erau cumpărate din București), iar pe alții i-a închis și le-a confiscat marfa. Nici pentru cățeluși nu e bună, a afirma ulterior acesta, după ce a controlat și bâlciul de Crăciun din Constanța.

Tot ieri, a dispus închiderea temporară a unor unități, pentru gravele deficiențe constatate, până la remedierea acestora.

Constanța 100% a verificat astăzi dacă problemele au fost remediate. Surpriză, însă. Una din firme, care își reluase activitatea, a fost închisă din nou de Protecția Consumatorilor, de data aceasta cu propunere de închidere definitivă a activității!

Surpriza și mai mare este numele firmei. Este vorba despre Daytona International SRL, unde asociat unic este Cătălin Carccostea, iar administrator Mirela Caracostea.

Președintele ANPC ne-a confirmat propunerea de închidere definitivă și ne-a oferit o scurtă explicație:

„Mojicia lor de a nu respecta ceea ce au stabilit colegii mei obligă la reacții dure”.

Cătălin Caracostea a ocupat funcția de director al SC Neptun Olimp SA. Este finul lui Horia Țuțuianu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, actual deputat PSD. Director general la Neptun Olimp a devenit în 2012, când Horia Țuțuianu era președintele Consiliului de Administrație, Cătălin Caracostea a fost angajat în Primăria Constanța în mandatul primarului Vergil Chițac, PNL. Într-o anchetă jurnalistică, Ordinea.ro l-a numit „măcelarul de păduri”, pentru contribuția la defrișarea unei părți din pădurea Comorova.

Potrivit termene.ro, Daytona International SRL a avut în 2022 o cifră de afaceri de 2.527.582 lei și un profit de 385.182 lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Protecția Consumatorilor nu iartă pe nimeni: i-a închis din nou firma lui Caracostea, cu propunerea de închidere definitivă

  1. iarta nimic, nasul copiilor lui bombonel!
    Ce scoli inalte, ce examene de rezidentiat o fi dat saracutul?
    Eu recomand boborului sa il voteze la primarie. Ca unde au fost atatea catastrofe…
    Sii, oricum a ajuns Constanta de rasul maimutelor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum arată luminițele de Crăciun de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Dum dec. 3 , 2023
Primăria Constanța a pornit iluminatul de Crăciun și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, recent reabilitat. Am surprins pe 3 decembrie câteva imagini, pe care le puteți vedea mai jos. Nu s-au montat lumini de pe o parte pe alta, pentru că stâlpii sunt noi și probabil distanța prea mare. Pe stâlpii […]

V-ar putea interesa și: