Protest împotriva refugiaților: ”Pe aici nu se trece. GALERIE FOTO

refugiati (3)

Câteva zeci de constănțeni, maximum 50, au ieșit ieri în stradă speriați de teroriști. Oamenii au spus că se opun categoric primii de refugiați în Dobrogea, în general, și în România, în special, de teamă ca atentate de genul celor din Madrid, Paris sau Bruxelles să nu se întâmple aici. ”Vama Veche-i România, veți trezi în noi mânia”, scria pe una din pancarte.

”Nu dorim transformarea Țării Noastre într-o importatoare naivă de imigranți. Clasa politică actuală nu a demonstrat încă faptul că poate să ofere bunăstare propriilor cetățeni dar s-a angajat, în numele poporului român pe care nu l-a consultat niciodată, să primească un număr însemnat de imigranți cu un grad ridicat de periculozitate socială, deși Constituția României, prin Art. 3 alin. (4), o interzice cu desăvârșire. Prin poziționarea geografică Dobrogea, și de altfel întreg Estul României, poate fi punctul forte sau ”Călcâiul lui Ahile” al României si pentru că nu ne dorim transformarea Constanței, Mangaliei, Tulcei, Galațiului, Brăilei sau chiar a Capitalei noastre, a Bucureștiului, în momente de genul celor din Madrid, Paris sau Bruxelles”, a spus Dumitru Bădrăgan, unul dintre organizatori.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PSD și-a stabilit candidații pentru Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Năvodari, Techirghiol

Sun Apr 3 , 2016
Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Constanța a desemnat candidații pentru funcția de primar, pentru alegerile locale din 5 Iunie 2016, în următoarele localități: Mangalia – Foleanu Paul Medgidia – Vlădescu Luminița Cernavodă – Pleșa Ștefan Năvodari – Chelaru Florin Techirghiol – Constandin Florea Băneasa – Coliș Florea Hârșova – […]