Protest nou în zona peninsulară, pe 12.12, ora 12

Piata Ovidiu

Constănțenii din zona peninsulară sunt în continuare nemulțumiți de regulamentul de acces în zonă și spun că vor protesta în continuare pentru modificarea sa.

Un cetățean a anunțat că s-a obținut autorizație pentru un protest, pe 12.12.2021, între orele 12.00 și 14.00, în Piața Ovidiu.

„Nu vom avea marș până la bariere, vom ramane in Piata Ovidiu. Reamintesc că la protest putem participa în limita a 100 de persoane, cu certificat verde, în condiții de distanțare și cu mască. Protestul este pașnic, nu vom tolera nici un fel de instigare la acțiuni ilegale!”, spune acesta.

Ce vor oamenii care protesează?

„Vrem un regulament decent, aplicabil, lesne de inteles, fara loc de interpretari! Vrem parcări amenajate! Vrem permise de acces pentru toti rezidentii si pentru toate masinile lor, pe care sa aiba unde le parca! Vrem accesul nestingherit al taxiurilor, indiferent de marca lor! Vrem accesul aprovizionarii 6-10 pe baza facturii! Vrem accesul firmelor de paza si interventie! Vrem să ne rezolvăm urgențele în timp util, nu după 72 de ore! Vrem să putem îngriji persoane cu probleme fără birocrație inutilă! Vrem semne de circulatie clare, in urma unor studii de specialitate! Vom milita in continuare pana vedem modificarile corecte, concrete si legale! Ne vedem in piata!”, spun aceștia.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Protest nou în zona peninsulară, pe 12.12, ora 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Parcuri, locuri de joacă pentru copii, parcări, sacrificate de consilierii locali pentru a subvenționa gigacaloria

Thu Dec 9 , 2021
Consilierii locali din Constanța au votat, azi, un proiect inițiat de primarul Vergil Chițac, prin care au sacrificat multe investiții pentru a avea bani pentru subvenția la gigacalorie. De pildă, au fost de acord cu tăierea a 600.000 de lei de la reamenajarea parcului de la Gară și a 1.700.000 […]
loc de joacă constanța