Protestatar din Constanța cere sprijinul urlând: „Distribuiți! Distribuiți! Distribuiți!

bogdan oancea

Unul dintre organizatorii protestelor de la Constanţa, a urlat și a izbucnit în plâns ieri, în timpul unui live pe Facebook, susţinând că este abuzat.

„România Tv a trădat. Aştept Poliţia. AUR m-a dat afară din protest. Simioane, vai de capul tău. Distribuiţi ca nu cumva să păţesc ceva. Să nu cumva să păţesc ceva. Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia”, spune acesta. 

Deşi nu lămureşte ce ar putea „păţi” şi care este ameninţarea, Bogdan Oancea continuă: „Mama mea e disperată. Mă sună acum. E plecată la Covasna. Distribuiţi acest live. Sunt abuzat”.

Pe contul său de Facebook, Oancea scrie că este preşedintele Asociaţiei Culturale „Alegria”. A mai spus public faptul că este profesor de canto. Zilele trecute anunţa că a semnat cu Primăria Negru Vodă un protocol de colaborare pentru organizarea unui festivalului naţional pentru copii.

Citește și: VIDEO Un constănțean al cărui tată a murit de covid, huiduit de protestatari

Sursă foto: Adevărul


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 2.000.000 de persoane vaccinate în România

mie mart. 31 , 2021
În această dimineață, la ora 10.00, în România s-a depășit pragul de 2.000.000 de persoane vaccinate împotriva COVID19, a anunțat Guvernul României. Din 27 decembrie 2020 și până astăzi s-au administrat 3.050.742 doze. Informații despre cele patru vaccinuri autorizate în UE găsiți în broșura realizată de Agenția Națională a Medicamentului […]

V-ar putea interesa și: