Proteste împotriva restricțiilor. Printre nemulțumiți, doi preoți falși și un politician real

Mai mulți constănțeni au protestat, duminică, împotriva măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care vor intra în vigoare de luni.

Sunt măsuri care au fost adoptate în multe țări europene, cu rate de vaccinare mai mari decât România, dar care nemulțumesc o parte din populație.

La protest au participat și politicieni. Printre ei, Aurel Focșa, deputat din partea Alianței pentru Unirea Românilor, dar și doi călugări. Dacă politicianul este reale, călugării sunt falși. O spune Arhiepiscopia Tomisului.

„Sunt doi cetățeni care se dau călugări. Unul a fost mai de mult amendat pentru comerț ilegal de… moaște.”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, referitor la cele două persoane din imagine îmbrăcate în straie preoțești.

Senatorul AUR de Constanța Dumitru Viorel Focșa s-a făcut remarcat recent după ce a declarat că nu-și mai poate folosi banii din conturile bancare, acestea fiind blocate de ANAF. Politicianul avea de plătit o amendă de 1.500 de lei, pe care însă a decis să nu o achite și să o conteste în instanță. Parlamentarul crede că de vină pentru blocarea conturilor sale sunt forțe oculte, care subminează economia României, și Guvernul României, care are „foame de lichidități”.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

N-ai certificat verde, nu intri în mall, iar Prefectura Constanța s-a asigurat că va fi așa

Sun Oct 24 , 2021
O măsură foarte importantă care intră în vigoare luni, 25 octombrie, se referă la obligativitatea prezentării certificatului verde pentru accesul în centrele comerciale. Astăzi, prefectul județului Constanța, împreună cu șefii structurilor MAI și ai serviciului de inspecție din cadrul DSP, s-a întâlnit cu reprezentanții mall-urilor, hipermarket-urilor, magazinelor cash&carry și de […]
silviu-cosa